Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

’t Olde Staduus doet weer mee aan NL Doet

Geplaatst op: 2 februari 2020

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart organiseert het Oranje Fonds NLdoet. Ook t Olde Staduus is van de partij. “Heb je er in om met ons mee te doen? Geef je naam door. Je kunt rekenen op een gezellig dagje. Tijdens NL doet is er altijd veel inzet en wordt er veel werk verzet. We zijn daar blij mee, want  normaal komen we aan verschillende zaken niet aan toe. Een leuke bijkomstigheid is dat je verschillende leuke nieuwe mensen leert kennen.  Kom niet alleen maar breng je een buur mee of een familielid. Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden via info@toldestaduus.nl. ‘t Olde Staduus heeft gekozen om te gaan klussen op vrijdag 13 maart, start ’s morgens half negen”, roept de organisatie vrijwilligers op.

Er zijn verschillende klussen variërend van schoonmaken van de petroleumkelder trappen, verschillende ruimten, archief bieb, zolder, groen rondom het gebouw, creatief bezig zijn voor de winkel, enz. enz. “Bij de opgave kunt u aangeven, wat u leuk lijkt om te gaan doen. Er zijn ook administratieve klussen. T is niet alleen werken, tijdens het klussen hebben we ook een paar keer koffiepauze, met lekkers van Philadelphia. En tussen de middag kun je genieten van een heerlijke lunch. Wij garanderen u een gezellige dag. Dus blijf niet thuis, maar kom naar t Olde Staduus. Ben je niet de hele dag beschikbaar, we zijn ook blij als u zich een paar uur wilt inzetten.”

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven in het hele Koninkrijk. Het afgelopen jaar steunde het initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. De Nationale Postcode Loterij is partner van NL doet.  Het Oranje Fonds wordt verder o.a. gesteund door De Nederlandse Loterij en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds. En de Koninklijke familie zet zich op deze dagen ook volop in.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500