Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Open dagen bij de OVG

Geplaatst op: 3 februari 2020

(advertentie) Ben jij opzoek naar een geschikte BBL-opleiding in de bouwsector? Kom dan langs op één van de open dagen op 6 of 7 februari bij de OVG! Wij vertellen jou graag wat wij voor jou kunnen betekenen!

Tevens worden op donderdag 6 en vrijdag 7 februari de beroepenwedstrijden in de categorieën timmeren en metselen gehouden bij de OVG. Aan deze wedstrijden doen leerlingen mee uit het 3e en 4e jaar van regionale VMBO-scholen.

U bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij de wedstrijddag(en) en/of om aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking op vrijdag 7 februari om 17.00 uur!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500