Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Auto ramt school in Hasselt

Geplaatst op: 8 februari 2020

Een man werd zaterdagmorgen onwel en ramde met zijn auto de Prins Willem Alexanderschool. Een stuk van de gevel is daardoor flink beschadigd. De man is naar het ziekenhuis vervoerd.

De man raakte onwel op de Buiten de Enkpoort, en ramde vervolgens een lantaarnpaal, het hek van de school en de gevel. Een ambulance bracht hem naar het Isala ziekenhuis in Zwolle. De verkeersongevallenanalyse doet ter plekke onderzoek.

Bouwbedrijf Wursten is zaterdagmiddag meteen begonnen met de reparatie van het gebouw. De ramen in de losgeslagen gevel hangen niet stabiel, voor morgen wordt storm verwacht. Het gebouw wordt nu stormvast gemaakt.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500