Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Internationale scheepvaart gebruikt systemen van Marble Automation

Geplaatst op: 11 februari 2020

Over de hele wereld varen schepen met systemen voor alarm, monitoring en automatisering van Marble Automation. Ook voor de binnenvaart heeft het bedrijf uit Urk perfecte oplossingen.

Met de Urker achtergrond is het niet verwonderlijk dat Marble Automation begon in de visserijbranche. Het bedrijf specialiseerde zich in automatiseringssystemen voor visserijschepen en trok daarmee ook de aandacht van andere maritieme sectoren. Daardoor is Marble Automation al jarenlang een wereldwijde speler en een leverancier van automatiseringssystemen voor alles tussen containerschepen en luxe zeiljachten.

De Urkers koppelen een ‘no-nonsense’-mentaliteit aan een voortdurende drang naar innovatie. En met die vernieuwing geeft Marble vaak het antwoord op vragen uit de markt. Het bedrijf ontwikkelt en produceert zelf de systemen en bouwt die ook in. Daardoor kan Marble snel opereren en inspelen op wensen en vragen van klanten.

Ook de ontwikkeling van nieuwe producten gebeurt in huis bij Marble Automation. “Momenteel leggen we de laatst hand aan een Navigatie lichten bewaking. Dit moet een gekeurd product worden. Maar uiteraard kunnen we ook in opdracht een product ontwikkelen. Diverse bedrijven gingen u al voor. RH marine (Knoppen paneel) en Aventics met een 8 kanaals tankmeetsysteem.”

Recent voorbeelden zijn een 10 kanaals-alarminstallatie. De alarmen kunnen bijvoorbeeld woorden toegepast voor generatoren, hoofdmotoren en stuurhuis, portiersloge, slaapvertrekken en dagverblijven. Ook met een Conventioneel brandmeldsysteem en een 8 kanaals tankmeetsystemen trekt Marble veel aandacht.

Kijk voor alle informatie over het bedrijf en de producten op www.marbleautomation.com

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500