Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groene weken bij De Groene Lantaarn

Geplaatst op: 12 februari 2020

(advertentie) Het is weer zover! Wij hebben de weersvoorspelling gezien voor komende week en dat ziet er niet zo zonnig uit. Tijd om de wind ook eens door je kast te laten waaien. Wil jij je kleding een tweede leven geven in het kader van duurzaamheid? Dit kan bij De Groene Lantaarn. Wij vinden dit namelijk heel belangrijk!

Daarom hebben wij veel duurzame merken in ons assortiment. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met Fabienne Chapot. Wij mochten een jurkje van gerecycled plastic in onze collectie opnemen. Hoe gaaf is dat!? Check ons op sociale media voor de foto’s.

Duik je kast in en verzamel al je merkkleding. Je kunt de kleding bij ons inleveren en wij  zorgen ervoor dat het bij Nieske v/d Ploeg terecht komt. Zij gaat het voor jullie verkopen. Wat is jouw voordeel? Een tegoedbon die je kunt verzilveren bij De Groene Lantaarn. De waarde van de tegoedbon hangt af van de hoeveelheid kledingstukken die verkocht zal worden. Voor het inleveren van (minimaal) 5 kledingstukken ontvang je 5 punten. Daarnaast kun je de papieren tassen van De Groene Lantaarn Mode inleveren en voor elke tas krijg je 1 punt.

Kom jij naar de winkel?  Tijdens de groene weken is de winkel in groene sferen en kun je genieten van een hapje en een drankje! Wij hebben er zin in en zien jou graag bij De Groene Lantaarn!!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500