Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste prijzen voor de Zwartewaterruiters

Geplaatst op: 16 februari 2020

Afgelopen zaterdag werd er in Hasselt de eerste selectie van de 5e editie van de Hofvlietvilla Bokaal verreden. Tijdens deze jubileumeditie, waar in twee wedstrijddagen wordt gestreden om de wisselbokaal, verschenen Louanne Eenkhoorn en Daphne Visscher in de ring.

Louanne Eenkhoorn heeft in de klasse L2 met haar paard Kenzo del Estoril twee fijne proeven kunnen rijden. In de eerste proef wisten ze met 210,5 punten een 2e prijs in de macht te slepen. De tweede proef werd met 208,5 punten beloond en dit was goed voor de 1e prijs.

De winnende combinatie van vorig jaar, Daphne Visscher met haar paard Slv’s Wish, reed mee in de klasse M1. In de eerste proef kreeg de combinatie 192 punten en won hiermee de 1e prijs. Ook de tweede proef hebben ze netjes gereden en met 194,5 punten kregen ze de 2e prijs overhandigd.

Beide combinaties hebben nu 3 plaatsingspunten voor de finale welke aansluitend aan de tweede selectie wordt verreden op zaterdag 14 maart a.s.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500