Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voor tweede keer Vrienden van Sam Live

Geplaatst op: 16 februari 2020

Zaterdag 18 april vindt in de kantine van d’Overtoom voor de tweede keer “Vrienden van Sam live” plaats. Het wordt een avond vol live optredens van lokaal bekende en minder bekende bands, muzikanten, en samenwerkingsverbanden.

Sam en Matthias Brouwer uit Genemuiden zijn beide op zeer jonge leeftijd overleden aan een ernstige stofwisselingsziekte. Voor deze ziekte is nog steeds geen medicijn beschikbaar. De stichting Energy4All zet zich in om onderzoek naar een toekomstig medicijn te financieren. Inmiddels zijn er in dit onderzoek grote stappen gemaakt en is Fase 1 van dit onderzoek afgerond met een positief resultaat! Voor  de vervolgstappen in het onderzoek is echter nog heel veel geld nodig.

Diverse Zwartewaterlanders gaan dit jaar de uitdaging aan om de drie machtigste bergen van de Giro d’Italia wandelend, hardlopend of fietsend te trotseren. Dit team heet “Forza4Sam”.
Om dit team te steunen worden er diverse acties georganiseerd, met maar één doel: Zo veel mogelijk geld inzamelen om onderzoek te financieren zodat er uiteindelijk een medicijn komt.

https://actie.energy4all.nl/team/forza4sam-2

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500