Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ajax-fans quizzen weer bij DOS

Geplaatst op: 18 februari 2020

De tweede editie van de Ajax Life Pubquiz in Genemuiden komt eraan. Daarom is de inschrijving geopend, zodat er vrijdag 6 maart sprake is van een volle bak als de Ajax-kennis wordt getest!

“Als jij denkt veel over Ajax te weten of in je vriendengroep loopt op te scheppen met je kennis over Ajax. Dan breekt   het moment van de waarheid aan. Buiten dat is een pubquiz natuurlijk ook gewoon een goed excuus om met vrienden een biertje te doen”, aldus de organisatie.

“Onze verwachtingen van SV Ajax-leden in het oosten van het land zijn hooggespannen. We trappen vrijdag de 6e maart af om 19.30 uur maar je bent ook al welkom voor de vrijdagmiddagborrel. Heb jij zin om samen met je vrienden te pubquizzen of om het juist tegen ze op te nemen? Schrijf je in! Dat kan via de onderstaande link. Een team bestaat uit minimaal twee en maximaal vier deelnemers. Minimaal één iemand uit het team moet lid zijn van SV Ajax.”

“Deelname aan de pubquiz kost 2,50 euro per deelnemer, in ruil daarvoor krijgt iedereen weer een gratis drankje. We beloven dat het winnende team een toffe prijs in de wacht sleept. Maar wat de prijzen precies zijn, houden we nog even geheim!”

https://www.ajaxlife.nl/product/pubquiz-dolde-soldoat-genemuiden-6-maart/

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500