Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Edel Grass zoekt administrateur (vacature)

Geplaatst op: 19 februari 2020

Wegens doorgroei naar een nieuwe functie van één van onze drijvende
krachten op de financiële administratie, is er per direct ruimte gekomen voor een:

Financieel administrateur

Naast het vervullen van dagelijkse administratieve taken zoals: debiteuren- en crediteurenbeheer, het maken van rapportages en kasbeheer, krijg je in deze functie ruimte om mee te denken in het verder professionaliseren van de financiële afdeling. Ideaal voor een volgende stap in jouw administratieve loopbaan!

De kandidaat die wij voor ogen hebben is vooropgesteld secuur, discreet en zelfstandig. Je hebt een gezonde dosis ambitie en door je ervaring beschik je over een professionele werkhouding. Vanzelfsprekend ben je een leuke, actieve en servicegerichte collega. In deze functie wordt doorgroei naar hoofd financiële administratie (momenteel twee medewerkers) verwacht. Het hoofd financiële administratie rapporteert aan de directie.

Bij voorkeur

  • Beschik je over minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • Heb je een opleiding op MBO+/HBO niveau
  • Heb je kennis van de Engelse en Duitse taal
  • Kun je goed uit de voeten in Microsoft Office (met name Excel) en Dynamics (Navision)
  • Ben je woonachtig in de omgeving (± 30 km) rondom Genemuiden

Edel Grass BV

Met 35 jaar historie is Edel Grass één van de eerste kunstgrasproducenten van Nederland en een internationaal toonaangevende speler. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en levert wereldwijd kunstgrassystemen voor o.a. voetbal, hockey, tennis en rugby, maar ook landscaping gras voor leisure en home toepassingen. Edel Grass is voorkeursproducent van en/of levert een breed scala aan gecertificeerde sportsystemen voor toonaangevende sportfederaties zoals FIFA, FIH, World Rugby en ITF. Met een eigen internationale contractafdeling worden daarnaast aansprekende installatieprojecten in uiteenlopende werelddelen gerealiseerd. Onze toewijding, verregaande kennis en geringe omvang maakt dat wij, samen met onze partners, flexibel kunnen opereren in een uitdagende en dynamische branche.

De organisatie van Edel Grass kenmerkt zich door een open sfeer en korte lijnen waarin eigen initiatief en creativiteit hoog gewaardeerd wordt. Wij en onze klanten zijn continu in beweging. Altijd op zoek naar het beste kunstgrasproduct, zodat gebruikers optimaal kunnen presteren en recreëren. Plezier en prestatie is waar het om gaat en daarom zoeken wij jou!

Sollicitaties met motivatie en CV kunnen gestuurd worden aan Karlien van der Meulen via e-mailadres: k.vandermeulen@edelgrass.com. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op via 038 425 00 50.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500