Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Donderdag strijd om tafeltennistitel

Geplaatst op: 25 februari 2020

Donderdag strijden bijna 80 deelnemers in teamverband om het tafeltenniskampioenschap van Genemuiden. Vriendengroepen, bedrijven, sponsoren doen mee. “Vorig jaar was het een groot succes en we hopen dat succes dit jaar weer te evenaren. Het toernooi zat al in een recordtempo vol, dus wil je volgend jaar ook mee doen, wees er snel bij!”, meldt de organisatie.

“We hopen op veel publiek in de Overtoom en hebben nog mooie prijzen die we gaan verloten via de bekende lotenborden. De opbrengst hiervan gaat naar een tafeltennisrobot waar we onze jeugd en senioren mee kunnen trainen.”

De zaal is open om 19 uur en 19.30 starten de wedstrijden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500