Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zeven jubilarissen bij Excelsior

Geplaatst op: 25 februari 2020

Zeven trouwe leden van de Christelijke gemengde zangvereniging Excelsior zijn tijdens de jaarvergadering gehuldigd. De volgende personen zijn 60 jaar lid: Lies Pleijsier, Judith Bruintjes en Nel Timmerman (niet op de foto. Hupie Bonthuis, Ria Altena, Jennie Bosman en Riekie Pleijsier zijn vijftig jaar lid. Ze kregen een cadeaubon en werden in de bloemetjes gezet.

Voorzitster Tinie Barneveld opende de avond na de zakelijke verhandelingen, waarna voorzitster Geertje Bosman een prachtig verhaal voorlas van Gerrit Jan en Annegien. Dat werkte behoorlijk op de lachspieren.

Het bestuur is uitgebreid met Anneke Schuurman en Grietje Erdsieck. In het afgelopen jaar verwelkomde het koor drie nieuwe leden. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er een verloting gehouden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500