Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tonpraten Kaaihof bijna uitverkocht

Geplaatst op: 27 februari 2020

Volgende week zaterdag is het alweer de 3e editie van Tonpraten in de Kaaihof. Deze week hebben de Tonpraters een weekje rust aangezien ze tijdens de carnavalsperiode enorm veel hebben opgetreden, zodat ze volgende week weer fris en fruitig hun Buut kunnen doen bij ons in Genemuiden.

Er zijn voor deze cabaretavond nog enkele kaarten te koop bij Buitenbosch. Ook is er een grote verloting met vele mooie prijzen georganiseerd door een aantal mannen die met OK Genemuiden voor Stichting de Wijkwieg de Tourmalet in Frankrijk in juni gaan beklimmen. Kortom redenen genoeg om nog even kaartjes te kopen en gezellig met familie of vrienden een avondje  uit te gaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500