Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Simple Minds winnen eerste pubquiz Overtoom

Geplaatst op: 29 februari 2020

De eerste pubquiz in de kantine van d’ Overtoom bleek vrijdagavond een groot succes. Meer dan twintig teams streden om de eer en dus was de kantine zeer goed gevuld. Uiteindelijk bleken de Simple Minds na zes rondes de meeste antwoorden goed te hebben. Dat waren Christian Hoekstra en Wout Tuinman uit Genemuiden die samen met Rienko Bovendeur en Maaike Vredeveld uit Sint Jansklooster een team vormden. Zij wonnen een dinerbon van d’ Olde Soldoat.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde eerste editie. De dames hebben nog niet nagedacht over een eventuele tweede editie, maar gezien het succes van het evenement lijkt dat minimaal een goede optie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500