Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Staduus doet mee met NLDoet

Geplaatst op: 2 maart 2020

Onder het motto “samen sterk voor meer contact” zijn in heel Nederland diverse groepen bezig met het voorbereiden van “NL DOET” op 13 maart. Zo ook in Genemuiden. Tijdens NL DOET worden er bergen werk verzet. Vaak werk waar men door dag en tijd niet aan toe komt.

Voor veel deelnemers aan NL DOET is het vaak een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk . Het Oranje fonds  wil de deelnemers laten ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor degene die geholpen wordt, maar het is ook leuk voor de vrijwilliger zelf.

Het Oranje fonds heeft uitgerekend dat een vrijwilliger tijdens NL DOET gemiddeld elf nieuwe mensen ontmoet, waarvan 6 betekenisvol.

Nog niet aangemeld voor NL DOET, aarzel dan niet langer, maar kom over de brug en help mee met NL DOET in t Olde Staduus. “Doe mee met dit gezellig dagje uit. Kun je niet de hele dag maar wel een paar uurtjes. Prima!”, aldus de organisatie van ’t Olde Staduus.

Aanmelden kan via info@toldestaduus.nl, of via 06 22037035

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500