Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groene Lantaarn heeft ook groene vingers

Geplaatst op: 3 maart 2020

Groene Lantaarn, groene weken en nu ook groene vingers. Vijf medewerkers van de modewinkel, waaronder eigenaar Ruben Breman, stopten dinsdagochtend in totaal 375 bollen in de grond. Daar komen dit voorjaar as het goed is krokussen en narcissen uit. En die zijn dan weer niet alleen groen.

De bollen zijn een uitvloeisel van de meest recente Groene Weken. Voor elke betalende klant stopte de Groene Lantaarn een bol in de grond, in samenwerking met de gemeente Zwartewaterland. Ook de ROVA kwam dinsdag een handje helpen met professionele apparatuur.

Dat er straks een kleurrijk spektakel te zien is in het plantsoen, lijkt zeker. Tot enthousiasme nu al van wat voorbijgangers. “Wow, dat wordt mooi en gezellig. Mooi om hier straks langs te fietsen”, zegt een fietster die langs komt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Groene Lantaarn heeft ook groene vingers

  1. Helma last-visscher schreef:

    Wat tof zeg !!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500