Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

School Genne vermoedelijk een ‘bed and breakfast’

Geplaatst op: 3 maart 2020

De kans is heel groot dat de voormalige school in Genne een Bed & Breakfast wordt. De gemeente gaat eerst nog in gesprek met de voorlopige ‘winnaar’. Naast een goede prijs heeft deze partij ook toegezegd de ruimte te gaan gebruiken voor een Bed & Breakfast. Vooraf was al bekend dat de gemeente niet alleen voor de hoogste prijs, maar ook voor een goed plan ging. In totaal zijn er maar liefst 49 biedingen gedaan op het geliefde schooltje.

De gemeente schrijft dat voor 70 procent is meegewogen wat het initiatief van de bieders was voor het gebouw en perceel. Met de eerste kandidaat spreekt de gemeente onder meer verder over de precieze invulling van de B&B, het termijn van realiseren en de 100 vierkante meter grond rondom het schooltje dat niet wordt verkocht maar als speel-locatie wordt ingericht.

Mochten beide partijen er niet uitkomen, dan heeft de gemeente nog vier potentiële kandidaten achter de hand waarmee zij mee hebben gecorrespondeerd. Alle overige bieders zijn inmiddels per brief op de hoogte gebracht door Makelaar Leistra die het partner is in dit verkoopproces. Aanvankelijk waren om en nabij tweehonderd partijen geïnteresseerd in het unieke pand.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500