Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Henrico Abma gaat weer naar DESZ

Geplaatst op: 6 maart 2020

Archief Henk Kuik

Henrico Abma keert terug naar DESZ. De in Zwolle wonende Genemuidenaar komt na dit seizoen over van DOS Kampen. Vanaf 2014 speelde hij ook enkele seizoenen in Zwartsluis, waarna hij via Nunspeet in Kampen terecht kwam. 

“De terugkeer naar DESZ kwam mede door een goed gesprek met de trainer en mijn vrienden die daar voetballen. De twee jaar dat ik daar gespeeld heb, zijn mij altijd bijgebleven en ik ben de club altijd blijven volgen. De saamhorigheid met de supporters, het warme gevoel bij de club en het spelen op niveau met mijn vrienden hebben doen besluiten dat ik graag terugkeer naar de club”, aldus Henrico Abma.

De club is tevreden over de huidige keepers en hun ontwikkeling, maar is naar eigen zeggen met slechts twee keepers in de selectie te kwetsbaar.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500