Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Petitie tegen bouw in de Driehoek

Geplaatst op: 6 maart 2020

Bewoners van Genemuiden en Hasselt zijn een petitie begonnen die bouw in de Driehoek moet voorkomen. Daar staat nieuwbouw van zeventien huizen gepland. Volgens de initiatiefnemers van de petitie is dat schadelijk voor de natuur. De gemeenteraad moet nog een definitief besluit nemen, maar onlangs bleek dat de politiek eigenlijk met handen en voeten gebonden is aan het plan. De ontwikkelaar en de gemeente namen enkele jaren geleden afscheid van elkaar, maar onderdeel van de deal is dat de ontwikkelaar nog een aantal huizen kan realiseren.

Kijk hier voor de petitie: https://secure.avaaz.org/nl/community_petitions/gemeente_zwartewaterland_behoud_de_natuur_in_de_driehoek/?rc=fb&utm_source=sharetools&utm_medium=facebook&utm_campaign=petition-880073-behoud_de_natuur_in_de_driehoek&utm_term=xMXBpb%2Bnl&fbclid=IwAR2-UREAYmSQwjElaJYjmKQfQSSar-G6So6e6TqUXeuOv4QNQPEFv-zH0cM

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500