Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zoekactie bij pont naar vermiste jongen

Geplaatst op: 9 maart 2020

De politie heeft vanmorgen bij de veerpont gezocht naar de vermiste Sten Lok (20) uit Vollenhove. Voor die zoekactie werd Sonar-apparatuur ingeschakeld. “Als wij aanwijzingen hebben om ergens te gaan zoeken, dan gaan we dat ook gewoon doen”, aldus een woordvoerder van de politie.

De twintiger vertrok gisterochtend omstreeks 4:00 uur bij café De Doppe in Vollenhove. Nadien werd niets meer van hem vernomen, maar later gisterochtend straalde zijn telefoon wel de zendmast in Genemuiden aan.

De jongen reed in een zwarte VW Caddy met een imperiaal op het dak en buizen aan de voorkant. Ook gisteren werd al volop gezocht.

De zoekactie heeft in Genemuiden geen resultaat opgeleverd. Ondertussen is de zoekactie verplaatst naar Zwartsluis. 

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500