Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geldautomaat in Albert Heijn wordt geldmaat

Geplaatst op: 10 maart 2020

De software van de geldautomaat van ING, gevestigd in de Albert Heijn, wordt in de komende tijd vervangen. Om veiligheidsredenen wordt de exacte datum niet bekendgemaakt. De geldautomaat wordt een geldmaat, maar behoudt voorlopig wel de oranje kleur.

De werkzaamheden beginnen die dag om 9:00 uur. Mits er zich geen onvoorziene zaken voordoen zal de geldmaat aan het eind van de dag operationeel zijn. Er zal het een en ander aangepast worden aan de software en het uiterlijk van de automaat.

Alle geldautomaten van ING, Rabobank en ABN Amro ondergaan die wijziging. De nieuwe gele automaten zien er straks niet alleen hetzelfde uit, ze werken ook allemaal hetzelfde. Nog dit jaar worden ook de geldautomaten in het centrum van Genemuiden onder handen genomen. Wanneer dat gebeurt, is nog onbekend.

In Hasselt is de geldautomaat in het centrum inmiddels vervangen door een geel exemplaar van geldmaat. Tegelijkertijd is de automaat van de Rabobank aan de Telvorenstraat verdwenen.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500