Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw: de virtuele Open Huizenroute

Geplaatst op: 11 maart 2020

Hoe handig is het om huizen te bekijken zonder de deur uit te hoeven! De eerstvolgende landelijke Open Huizen Route vindt plaats op zaterdag 28 maart 2020. De ERA-makelaars, waaronder Leistra Makelaardij, lanceren nu de Virtuele Open Huizen Route! Toch alle huizen kunnen bekijken, maar er niet de deur voor uit hoeven. Of zoals in sommige delen van het land, het huis beter niet uit gaan.

ERA-directeur Paul van den Putten licht deze stap toe: “ERA wil op geen enkele manier aan de algehele paniekstemming bijdragen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat deelnemers aan de Open Huizen Route misschien moeite hebben met het ontvangen van veel bezoekers. Ook zijn huizenzoekers misschien toch wat terughoudend over wel of niet binnenkijken. De regering probeert zoveel mogelijk maatregelen te nemen om verspreiding van het coronavirus te beperken. Wij leveren op deze manier onze bijdrage. Al jaren heeft ERA het hoogste percentage woningvideo’s online staan. Daarom kunnen wij nu snel schakelen en deze unieke service bieden.”

Chief Digital Operations Arjan Terpstra legt uit hoe het werkt. “Normaal gesproken stellen verkopers tijdens de Open Huizen Route hun huis open voor iedereen die het van binnen wil bekijken. Op https://www.era.nl/openhuizenroute kon je altijd al onze Open Huizen vinden. Nu gaan we daar, de week voorafgaand aan de landelijke Open Huizen Dag, alle huizen met virtuele tour of een woningvideo presenteren. Je kunt dan al die leuke video’s bekijken voor een eerste indruk. Pas als je een ‘virtuele’ klik voelt met een huis, neem je contact op voor een bezichtiging in persoon, bijvoorbeeld op zaterdag 28 maart. Ik verwacht dat de ERA virtuele Open Huizen Route een groot succes gaat worden.”

ERA-makelaars vindt u in 130 plaatsen in Nederland, maar daarnaast in meer dan 30 landen wereldwijd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500