Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Op Sentimental Journey in De Meente

Geplaatst op: 11 maart 2020

“Oh ja! Dat hadden wij vroeger ook thuis…of: dat versje zong opa/oma altijd! Herkenbaar? Dat nostalgische gevoel dat u krijgt bij het zien of horen van iets van vroeger?”, zegt de organisatie van een optreden in De Meente.

Op vrijdagmiddag 20 maart komen Herma Korenberg en Jenny van Schellen optreden met hun ‘Sentimental Journey’. Aan de hand van liedjes van vroeger , die ze zelf zingen en spelen op piano, vertellen ze prachtige anekdotes. Ook hebben ze voorwerpen mee die passen bij het liedje en die u in de sfeer van vervlogen tijden zullen brengen. Stichting Welzijn heet iedereen van harte welkom op vrijdag 20 maart om 15:00 uur in ‘De Stadskamp’ in de Meente.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500