Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Concert Hans Bosman gaat aangepast door

Geplaatst op: 13 maart 2020

Het concert van de drumband van Hasselts Fanfare met Hans Bosman, aanstaande zaterdag, gaat door. “We kunnen dit op een creatieve manier toch doorgang laten vinden in een andere vorm. We zullen het concert in besloten kring, met naasten familie en vrienden van Hans, en beoordelingscommissie spelen in het gebouw”, aldus de organisatie.

Na overleg met de verschillende instanties en belanghebbende organisaties is er tot een besluit gekomen om het concert af te lassen in de huidige vorm. Publiek kan het nu volgen via livestreams.

Door deze insteek zullen er minder dan 100 mensen aanwezig zijn. “Wel zullen we er alles aan doen om dit concert live bij jullie te brengen middels YouTube, Facebook, Instagram etc.” Met de mensen die al een ticket hebben besteld wordt contact opgenomen

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500