Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

GG: aanmelden voor bijwonen dienst

Geplaatst op: 14 maart 2020

De Gereformeerde Gemeente houdt morgen wel diensten. Dat zijn echter geen gewone samenkomsten, er mogen maximaal 100 mensen aanwezig zijn. Leden kunnen zich via de mail aanmelden voor de dienst. Daarover krijgen zij vandaag informatie per brief.

De verzoeken om de diensten bij te wonen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Gemeenteleden krijgen vervolgens bericht wanneer ze worden verwacht. “We hopen dat zo toch een deel van de gemeente kan opkomen onder de bediening van het woord”, aldus ouderling Izaäk de Muijnck. “Als mensen zonder aanmelding naar de kerk komen, dan moeten we ze terugsturen.”

De maatregelen gelden voor de komende drie zondagen, leden worden ook op die basis ‘ingeroosterd’ voor het bijwonen van de diensten. Overige leden krijgen de oproep om zoveel mogelijk mee te luisteren via de kerktelefoon of scanner. De dienst kan ook beluisterd worden via Kerkomroep, maar daar is het risico op uitval is aanwezig.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500