Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ichthus-leerlingen kunnen thuis aan de slag

Geplaatst op: 16 maart 2020

Het was een bijzondere dag vandaag, zeggen de docenten van Kindcentrum Ichthus. “Alle kinderen waren thuis, de school was dicht. Er liggen drie bijzondere weken voor ons. We hopen die natuurlijk zo goed mogelijk door te komen en dat het helpt om de coronacrisis te bestrijden.”

“We zijn als team deze dag hard aan het werk geweest om het huiswerk voor alle groepen te verzorgen. Dit hebben we gedaan van groep 1 tot en met groep 8. Dit huiswerk is niet iets waar de kinderen voor kunnen kiezen, het is werk waarvan we verwachten dat ze het allemaal maken of doen.”

Vanmiddag konden de kinderen hun spullen ophalen. Niet via de deur maar via het raam werden de spullen uitgereikt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500