Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

OVG zoekt allround administratief medewerker (vacature)

Geplaatst op: 18 maart 2020

Allround administratief medewerker gezocht!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van administratie medewerker. Wij bieden een zeer uitdagende en afwisselende functie binnen een klein maar gedreven team. Binnen dit team ben jij samen met jouw collega van de afdeling verantwoordelijk voor alle administratieve taken.

Wat houdt de functie in?

Als administratief medewerker bij de OVG en TOF ben je verantwoordelijke voor alle voorkomende taken op gebied van de financiële-, personele- en cursusadministratie. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor de ca 100 studenten en bedrijven. Je moet snel kunnen schakelen tussen de diverse facetten van het bedrijf. Geen dag is het zelfde.

Over OVG en TOF opleidingen

Opleidingsvereniging Genemuiden (OVG) en Techniekopleidingen Flevoland (TOF) bieden leerwerktrajecten in de wijde regio. Goed opgeleide vakmensen vormen de sleutel tot succes voor ieder bouwbedrijf. Daarom besloot een groep aannemers begin jaren tachtig de handen ineen te slaan. Ze startten een samenwerkingsverband om vakmensen op te leiden voor de bouw. En dat heeft gewerkt. Tot op de dag van vandaag voorzien OVG, TOF en OVG Bouwdiensten tientallen bedrijven van goed geschoold personeel.

Beschik jij over de volgende competenties? Wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

 • Je hebt een afgeronde mbo 4 opleiding
 • Je werkt zelfstandig, georganiseerd en nauwkeurig
 • Je hebt een administratieve achtergrond
 • Je hebt kennis van Unit4 ( pré )
 • Je hebt kennis van Bouwworks ( pré )
 • Je hebt kennis van loonadministratie
 • Je hebt een flexibele instelling
 • Je hebt een goede beheersing van MS office
 • Je bent communicatief sterk, representatief en een echte teamplayer

Deze parttimefunctie is beschikbaar voor 24 uur per week.

Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Freddie Buitenhuis 038-3855026 of 06-11313929.

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan jou motivatiebrief en CV vóór 14 april waarin jij laat zien dat jij die collega bent die wij zoeken. Als er een match is, nodigen wij jou graag uit voor een eerste kennismaking.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “OVG zoekt allround administratief medewerker (vacature)

 1. Ine Heerink schreef:

  Lijkt me een interessante baan

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500