Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 augustus 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Duizenden luisteraars voor extra uitzendingen ZwartewaterFM

Geplaatst op: 19 maart 2020

De extra uitzendingen van ZwartewaterFM voorzien meer dan in een behoefte. Dat bleek bijvoorbeeld woensdagavond toen de stream (waarop de lokale radio via internet is te beluisteren) voor het eerst in de historie het aantal luisteraars niet kon bijbenen. Voor de komende uitzendingen heeft de lokale omroep de capaciteit uitgebreid.

Dat betekent dat nu achtduizend mensen de uitzendingen via internet kunnen volgen. Daarnaast is de omroep uiteraard ook via de ether en de kabel te beluisteren. “Juist in dit soort tijden, in combinatie met een goede redactie en interessante sprekers, vervult ZwartewaterFM een hele belangrijke rol”, zeggen de medewerkers, nog wat overdonderd door het aantal luisteraars.

Ook vanavond is de ‘Corona-uitzending’ er weer vanaf 19.00 uur. Ook dit keer komt burgemeester Bilder met een laatste update over de ontwikkelingen in Zwartewaterland. Donderdagmiddag werd al bekend dat een 80-plusser uit de gemeente aan de gevolgen van het virus is overleden. Andere gasten zijn supermarktondernemer Luuk Kleine, huisarts Maas, directeur Voerman van het Agnieten College en horeca-ondernemer Petrit Sterenberg.

ZwartewaterFM werkt bij de uitzendingen samen met de websites Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis Actueel. Die publiceren na de uitzendingen artikelen op basis van de interviews.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500