Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Twee weken een hoofdkussen gratis uitproberen

Geplaatst op: 19 maart 2020

De keuze voor het juiste hoofdkussen is letterlijk en figuurlijk een hoofdzaak. The Night Store (https://thenightstoregenemuiden.nl/) weet hoe belangrijk het is om precies het goede exemplaar te vinden dat helemaal past bij het lichaam. Daarom biedt de slaapspecialist in de Langestraat de service om twee weken lang een hoofdkussen uit te proberen. 

“Bevalt ie niet? Dan breng je hem terug en probeer je een ander”, zegt eigenaar Jacob Bakker die vlak voor de kerst naar de nieuwe locatie verhuisde. Daar verkoopt hij alles wat maar met slapen te maken heeft. Een van de belangrijkste producten zijn hoofdkussens. “We hebben tien verschillende hoofdkussen, in twee hardheden en vier diktes. Daarmee kunnen we alle klanten het kussen leveren wat ze nodig hebben.”

Het belang van een hoofdkussen wordt nog wel eens onderschat, denkt Bakker. “Terwijl veel nekklachten én rugklachten door een verkeerde slaaphouding worden veroorzaakt. En de keuze voor een verkeerd hoofdklussen speelt daarbij een cruciale rol. Vaak worden mensen wakker omdat ze niet goed liggen. Dan kloppen ze het hoofdkussen op en proberen ze weer te slapen, terwijl ze dan vaak een verkeerde houding aannemen.”

Een minder goede nachtrust en lichamelijke klachten liggen dus snel op de loer, terwijl de oplossing meestal eenvoudig is. The Night Store geeft graag het juiste advies en biedt alle mogelijkheden om een hoofdkussen uit te proberen.

De komende week verloot The Night Store gratis hoofdkussens onder nieuwe Facebook-likes. Volg daarom vanaf nu https://www.facebook.com/The-Night-Store-Genemuiden-485503765589019/

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500