Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

IJsselheem-bestuurder: ‘Trots op alle medewerkers’

Geplaatst op: 21 maart 2020

In verschillende locaties van IJsselheem zijn coronabesmettingen. Dat meldde bestuurder Karin Leferink van de organisatie zaterdagavond bij de CBO. Zij doet geen uitspraken over welke locaties dat zijn. “Contactpersonen worden altijd keurig geïnformeerd. Als dat niet gebeurt, is er dus geen besmetting in een locatie”, aldus Leferink.

Ze is trots op de inzet van de medewerkers. Volgens haar kunnen die ‘onder moeilijke omstandigheden de persoonlijke zorg blijven verlenen’. Daarvoor worden ze op alle mogelijke manieren beschermd. IJsselheem was vorige weekeinde de eerste zorgorganisatie die de deuren voor bezoekers sloot. “Helaas heeft die maatregelen niet gebracht wat we gehoopt hadden.

Leferink noemt het ‘geweldig’ hoeveel mensen meeleven met de bewoners. “Hoeveel tulpen er vorige week wel niet zijn gebracht…bewoners genieten enorm van dat soort acties. Ook is het mooi om te zien dat ze met bijvoorbeeld beeldbellen toch in contact met de familie staan.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “IJsselheem-bestuurder: ‘Trots op alle medewerkers’

  1. Albert schreef:

    Het is ook iets om TROTS op te zijn en vooral in deze moeilijke tijd !!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500