Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aantal besmettingen blijft stijgen

Geplaatst op: 23 maart 2020

Het aantal besmettingen in Zwartewaterland blijft stijgen, zo valt op te maken uit het landelijke overzicht van de RIVM. Dat gaat uit van negentien gevallen in Zwartewaterland, tegenover zestien op zaterdag. In werkelijkheid zijn er meer mensen besmet met het virus, omdat alleen oudere mensen en patiënten uit een kwetsbare groep worden getest. 

In totaal zijn nu meer dan 4700 Nederlanders besmet en 213 mensen overleden aan de gevolgen van het virus. Daaronder zeker drie mensen uit Hasselt. Burgemeester Bilder gaat vanavond bij ZwartewaterFM weer in op de stand van zaken in Zwartewaterland. De uitzending begint zoals op elke werkdag om 19.00 uur. Presentator is vanavond Henk Jan Overmars.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500