Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden Actueel tijdens de coronacrisis

Geplaatst op: 23 maart 2020

Ook voor Genemuiden Actueel zijn het op z’n zachtst gezegd merkwaardige tijden. Wij werken tijdens de coronacrisis samen met de redactie van ZwartewaterFM. Samen met de radiocollega’s bereiden we de dagelijkse nieuwsuitzendingen voor, waarin burgemeester Bilder ingaat op de ontwikkelingen in Zwartewaterland. Na afloop van het programma publiceren we de uitwerkingen van de gesprekken op onze site en op onze zustersites Hasselt en Zwartsluis Actueel.

Die samenwerking werkt: dagelijks luisteren duizenden Zwartewaterlanders naar de uitzending en meer dan twintigduizend mensen lezen het nieuws op onze sites. Een vlog die Jan Blei voor ZwartewaterFM maakte is door ruim 24.000 mensen bekeken. Dat zijn aantallen waarvan we in deze tragische tijd niet blij worden of waarop we trots zijn, maar ze maken wel de waarde van de lokale media duidelijk.

Daarom staan we in deze tijd nog meer dan anders open voor berichten en mededelingen van inwoners, organisaties of bedrijven. Commercieel of niet: aarzel niet om te vragen of we iets willen delen op Facebook. Of wellicht heeft u acties die u onder de aandacht wil brengen. En wellicht vinden kinderen het leuk om iets te plaatsen of te delen op onze site (mooie tekening, leuke knutsel).

Stuur berichten of tips naar redactie@genemuidenactueel.nl. Die berichten delen wij ook met onze collega’s van ZwartewaterFM.

Uiteraard bewaren ook wij in deze periode afstand. Contacten vinden plaats per telefoon, mail, app of de social media. Afspraken buiten de deuren beperken we tot het absolute minimum.

Uitzendingen van ZwartewaterFM zijn te beluisteren op www.zwartewaterfm.nl of via 107.30 FM (of 104.10 kabel). Na afloop zijn ze terug te luisteren op http://www.zwartewaterfm.nl/uitzending_gemist.php

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500