Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 augustus 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Koningsdag van de baan

Geplaatst op: 23 maart 2020

Koningsdag 2020 in Genemuiden is van de baan. “Gezien de huidige situatie welke ons land en de rest van de wereld in zijn greep houdt, zijn wij als bestuur tot het besluit gekomen”, meldt het bestuur.

“Er zijn in Nederland betreffende het Caronavirus door het RIVM en de regering tot 6 april vele maatregelen getroffen. Deze maatregelen maken het de wagenbouwers niet mogelijk om een wagen te bouwen voor de optocht en ook kunnen wij als bestuur niet vergaderen en de puntjes op de i zetten. Tevens is er veel onzekerheid tot wanneer de getroffen maatregelen gelden.

Aangezien het nog niet landelijk is besloten om de activiteiten voor Koningsdag 2020 af te gelasten, zijn wij als organisatie wel tot deze zware beslissing gekomen. Wij hopen wel dat de taptoe welke gepland staat op 4 juli doorgang zal hebben. De ledenkaarten zullen wel gewoon bezorgd gaan worden. Gelieve deze ledenkaarten goed te bewaren, aangezien deze nodig zijn als toegangsbewijs bij de taptoe.

Wij als organisatie betreuren het ten zeerste dat wij dit besluit hebben moeten nemen, maar hopen nog wel om dit jaar een mooie activiteit te organiseren ter compensatie van Koningsdag. Wij hopen op een ieders begrip voor ons besluit. Af te sluiten met de woorden van de Minister President “let een beetje op elkaar”. “

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500