Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nationale Sleepbootdagen van de kalender

Geplaatst op: 23 maart 2020

Aan de vooravond van de 15e editie van de Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis heeft de organisatie moeten besluiten het evenement van de kalender te halen.

“Aanvankelijk wilden we over het al dan niet doorgaan van de Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis 2020 niet eerder beslissen dan rond 6 april. Maar de ontwikkelingen hebben ons alsnog doen besluiten nu al duidelijkheid te geven”, vertelt Anja Bos namens de organiserende stichting.

Die ontwikkelingen hebben vanzelfsprekend alles te maken met de situatie rondom de Corona-crisis. Als gevolg daarvan kwamen vorige week bij de mede-organisator van het evenement, de Vereniging De MotorSleepboot (VDMS), tientallen afzeggingen van sleepboot- en opduwereigenaren binnen. Bos licht toe: “Voor ons hét signaal om de knoop door te hakken. In het meest gunstige geval is er wellicht weer wat ‘licht aan de horizon’ rondom het Hemelvaartsweekend. Maar dan nog is het veel te vroeg om een evenement als het onze te houden.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500