Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Markt verloopt volgens de regels

Geplaatst op: 24 maart 2020

“De mensen houden zich goed aan de regels”, concluderen wethouder Maarten Slingerland en marktmeester Sander Sleking dinsdag op het Havenplein. Ze wandelen over de weekmarkt en zien dat bezoekers bijvoorbeeld voldoende afstand houden. De gemeente had voor de marktkramen ook belijning uitgezet.

“We zagen elders wel andere taferelen op de markten. Gelukkig houden de bezoekers zich hier wel aan de richtlijnen”, zegt Slingerland. Druk was het overigens niet op de markt. Ondanks het mooie weer verkiezen de meeste mensen om thuis te blijven.

Ook wijkagent Jochem Schreurs is tevreden over het verloop van de markt. Ook elders in Genemuiden heeft de politie geen incidenten opgemerkt. “Geen groepen spelende kinderen”, noemt hij een voorbeeld. Ook bij de supermarkten verliep de dag goed. Schreurs houdt de komende tijd overigens geen spreekuur.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500