Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Werk Vaartweg ligt voorlopig stil

Geplaatst op: 24 maart 2020

De werkzaamheden bij de Vaartweg/N377 in Hasselt wordt voorlopig opgeschort in verband met de coronacrisis meldt de gemeente dinsdag. Voor de aansluiting bij Ter Wee/Zandvoortweg was het de planning om vanaf woensdag 25 maart de N377 volledig af te sluiten tot en met zaterdag 28 maart. Maar de gemeente vindt het onwenselijk dat nu te doen.

“Wij willen er voorlopig alles aan doen om hulpdiensten en andere maatschappelijke organisaties doorgang te garanderen. Het is onwenselijk om deze afsluiting de komende dagen uit te voeren. Vanuit maatschappelijk verantwoord oogpunt en de bereikbaarheid van Hasselt en omgeving, worden de geplande afsluiting en de werkzaamheden daarom uitgesteld tot een nader moment.”, aldus een woordvoerder van de gemeente.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500