Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Orgelconcert verplaatst naar oktober

Geplaatst op: 25 maart 2020

Gemotiveerd door de opkomst van vorig jaar heeft het Orgelcomité Genemuiden ook voor 2020 een concertserie gepland. Daarvoor zijn vanaf april organisten aangezocht en data gereserveerd. Maar gezien de huidige situatie rond het coronavirus bekijkt de organisatie van maand tot maand of concerten doorgaan. Het concert van april is in ieder geval vast verplaatst naar oktober.

Afgaand op de huidige ontwikkelingen is het niet ondenkbaar dat een of meer concerten een andere datum zullen krijgen. Kijk daarom voor de meest actuele stand van zaken op de website www.zwiervandijkorgel.nl. Volg ons verder ook op facebook en Youtube ‘Zwiervandijkorgel’ waar inmiddels al bijna veertig stukken zijn te zien en te horen https://www.youtube.com/channel/UCSbnze1in7zt7T2oTCKhibg/videos

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500