Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Online podium voor lokaal talent

Geplaatst op: 26 maart 2020

Zwartewater FM en de Actueel-sites bieden lokale artiesten, kunstenaars en andere creatievelingen een podium. De lokale radiozender zendt komende zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur in het programma Actueel graag mooie, positieve, verdrietige of andere kunstzinnige boodschappen uit. Songs, gedichten, proza, samenzang, alles is mogelijk.

Het online podium werkt eenvoudig: zet je bijdrage op YouTube of Facebook en stuur de link naar redactie@genemuidenactueel.nl . Zet in de mail ook even je telefoonnummer, zodat presentatoren Jan Blei en Klaas Jan Barneveld zaterdagochtend eventueel contact kunnen opnemen voor een toelichting op de bijdrage. Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis Actueel gebruiken de opnames ook graag.

Kortom: pak je gitaar, zet jezelf voor de piano of het orgel of lees een gedicht voor, zodat we zaterdag een prachtig lokaal cultureel programma van eigen Zwartewaterlandse bodem kunnen uitzenden.

Let op: een bijdrage mag niet langer dan vijf minuten zijn.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500