Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel steun voor IJsselheem

Geplaatst op: 30 maart 2020

Meerdere medewerkers van IJsselheem hebben gevraagd of ze hun oud-collega in De Hazelaar en De Meente mogen helpen. Dat meldde bestuurder Karin Leferink bij de CBO. Ook andere hulp is welkom. “Bijvoorbeeld van zorgmedewerkers die net met pensioen zijn gegaan of andere mensen die kunnen helpen. Zij kunnen zich melden op info@ijsselheem.nl”, aldus Leferink.

Medewerkers en bewoners hebben het zwaar, zegt de bestuurder. Meerdere mensen zijn besmet, al wil Leferink geen aantallen noemen. “De omstandigheden zijn ingewikkeld en moeilijk, maar onze medewerkers weten ook heel goed wat ze moeten doen. Het zijn allemaal ontzettende kanjers. We ontvangen ook veel steunbetuigingen, ook van familieleden. En dat doet ons ook heel goed, zeker omdat we weten hoe ingewikkeld deze situatie ook voor de familie is.”

Leferink meldde overigens dat bewoners ook weer genezen van het coronaviru

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500