Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Robuust opent webshop met mooie korting

Geplaatst op: 2 april 2020

Vanwege de huidige omstandigheden heeft Robuust voorlopig noodgedwongen de winkel moeten sluiten. “Heel jammer, maar we zijn niet bij de pakken neer gaan zitten en de afgelopen tijd druk geweest om een webshop in te richten. Inmiddels zijn alle mooie landelijke woonaccessoires dus ook online te bestellen”, vertelt Henrike Beens.

“Omdat we blij met de steun die we ontvangen door middel van de lieve reacties en de bestellingen geven we op donderdag, vrijdag en zaterdag 2, 3 en 4 April 20% korting op het gehele assortiment (uitgezonderd aanbiedingen). Tip: Heb je op dit moment niets nodig? Ook op de cadeaubonnen zit 20% korting. Deze cadeaubon kun je dan wanneer jij dat wilt inleveren waarbij je dan alsnog profiteert van deze actie. Veel winkelplezier.”

KIJK SNEL OP: www.robuustwoonaccessoires.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500