Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 mei 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pascal Eenkhoorn vanavond op ZwartewaterFM

Geplaatst op: 3 april 2020

Profwielrenner Pascal Eenkhoorn vertelt vanavond op ZwartewaterFM wat de coronacrisis voor zijn sportieve ambities betekent. De Genemuidenaar begon in goede vorm aan het seizoen, maar daarna kwam het wielercircus volledig tot stilstand. Wanneer wedstrijden weer mogelijk zijn, is tot nu toe volstrekt onduidelijk.

Naast de wielrenner van Jumbo Visma praat burgemeester Bilder de luisteraars weer bij over de corona ontwikkellingen in Zwartewaterland. Bilder doet dat al drie wekenlang op werkdagen elke avond. Veel Zwartewaterlanders luisteren naar die update.

Ook Ilona de Vries van ZWPD uit Zwartsluis praat met presentator Klaas Jan Barneveld. Drie opdrachtgevers namen ondanks de crisisperiode kandidaten van het bureau in vaste dienst. Er zijn kortom ook positieve ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

De ‘corona’-uitzendingen van ZwartewaterFM beginnen elke avond om 19.00 uur. Zaterdagochtend is ook het programma Actueel weer te beluisteren. Vanaf 10.00 uur spreekt Erik Driessen met Jannie Bakker, Olympia-voorzitter Martien Wursten, Brugmedia-directeur Johan van der Kolk en Daniëlle Boers.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500