Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 juli 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Planbord voor kleuters geeft rust en structuur’

Geplaatst op: 8 april 2020

Prestige Print & Sign heeft een kleurrijk planbord voor kleuters ontwikkeld. Dat is dé uitkomst voor kinderen die de structuur van school missen én ouders die hun weg zoeken in het geven van thuisonderwijs. “Families die de afgelopen weken het planbord testten zijn zeer enthousiast. Dit product geeft kinderen en ouders rust en overzicht”, zegt bedenker Bernard van Rees.

Kinderen weten dankzij het planbord precies waaraan ze toe zijn, net zoals op school. “Bij het bord leveren we 42 duidelijke illustraties, waaruit een dagkeuze gemaakt kan worden. Ouders plaatsen die, samen met het kind op het planbord, zodat iedereen overzichtelijk ziet wat er op dat moment speelt. Denk aan plaatjes als opstaan, ontbijten, rekenen, tekenen en lunchen”, legt Bernard uit.

Het planbord bestaat uit twee zijden. Rond het middaguur is het de bedoeling dat het bord wordt omgedraaid. Voor de middag en de avond voegt Prestige illustraties toe van onder meer  knutselen, lezen, vrije tijd, computeren en slapen. “Dankzij onze unieke service kunnen ouders het bord helemaal op maat van hun kind en het gezin maken. We leveren namelijk plaatjes op maat voor de specifieke activiteiten van een kind. Elk bord kan dus volledig worden toegesneden op de gezinssituatie.”

Prestige heeft bij de ontwikkeling van het bord rekening gehouden met de periode na de coronacrisis. Ook scholen kunnen het planbord dan in de dagelijkse praktijk gebruiken. Het planbord (19 euro per stuk) is vanaf nu te koop via de website www.plaatprinten.nl.

Prestige Print & Sign groeide de afgelopen dertig jaar uit tot een vooraanstaande creatieve marktspeler in printwerk op harde en flexibele materialen, zoals o.a. fotobehang met een persoonlijke print.  Ook heeft het bedrijf alle expertise in huis voor elke denkbare afwerking. Met op maat gemaakte productpresentaties behoort Prestige tot een Print- & Sign specialist met opdrachtgevers in heel Nederland.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500