Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Geen ‘corona-uitzending’ op ZwartewaterFM

Geplaatst op: 10 april 2020

ZwartewaterFM heeft vanavond en op Tweede Paasdag geen extra nieuwsuitzending over de coronaontwikkelingen in Zwartewaterland. Het eerstvolgende programma met daarin de update van burgemeester Bilder is dus komende dinsdag. Wel is er zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur het programma Actueel op ZwartewaterFM.

Overigens blijkt uit cijfers van het RIVM dat er nu dertig Zwartewaterlanders in het ziekenhuis liggen of hebben gelegen. Dat aantal correspondeert met het beeld dat Bilder donderdagavond besprak. In Zwartewaterland zijn ondertussen 32 mensen bezweken aan het virus.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500