Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Daar Juicht een Toon door Genemuiden…

Geplaatst op: 11 april 2020

“Wat ze op Urk kunnen, kunnen we in Gememuiden ook”, dacht Anje ter Molen deze week toen ze las dat Urkers op Paasochtend vanuit de deuropening ‘Daar Juicht een toon, daar klinkt een stem’ gaan zingen. Met Henny Bosman pakte ze dit initiatief in haar buurt op. 

“Op Paasmorgen na het luiden van de kerkklokken van 9 uur zingen we samen met de buurt het lied. De gebroeders Bosman zullen ons muzikaal begeleiden. Wellicht zijn er meer zangers en muzikanten in Genemuiden die dit in hun buurt ook zouden kunnen doen. Hoe mooi kan het zijn dat je door heel Genemuiden dit prachtige lied hoort. Kom op Genemuiden laat je horen!”

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Daar Juicht een Toon door Genemuiden…

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500