Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nog negen bewoners Meente besmet met corona

Geplaatst op: 15 april 2020

In De Meente worden nog negen mensen verzorgd die het coronavirus onder de leden hebben. Ondertussen zijn tien bewoners overleden aan het virus. Drie mensen zijn hersteld. Dat meldde burgemeester Bilder woensdag op ZwartewaterFM. In totaal hebben dus 22 Meente-bewoners het virus gehad. In de Hazelaar in Hasselt ligt dat aantal zelfs op 33 en daar zijn dertien mensen overleden.

Zorgelijk is de situatie nu ook in De Schans, waar drie bewoners en twee medewerkers besmet zijn. Buiten dat is er meer reden tot positivisme in Zwartewaterland. Volgens de huisartsen is de situatie stabiel. “Al zijn er onder de mensen die ziek zijn nog steeds een aantal in zorgwekkende toestand. Er zijn nog steeds families met grote zorgen”, aldus Bilder.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500