Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

JR Schoenmode start met online verkoop

Geplaatst op: 16 april 2020

Eigenlijk vochten ze jarenlang om online verkoop tegen te houden. Een stenen winkel, daar ligt hun hart. In tijd van Corona kunnen dingen hard veranderen.  Jan Rein en Herma starten nu toch met online verkoop. Ook in tijd van Corona willen ze graag hun klanten van schoenen voorzien.

Omdat een aanzienlijk deel van hun klantenkring van buiten Genemuiden komt, kunnen ze op deze manier ook deze doelgroep bedienen. In de conceptstore van Jan Rein en Herma zijn dames- en herenschoenen de hoofdzaak, ook met schoenen onder eigen label  die onderscheidend zijn en een hoge kwaliteit kennen.

Naast dameskleding, tassen en mode accessoires vinden bezoekers ook nog de mooie artikelen van Koziol. Via de website is het ook mogelijk om met Jan Rein of Herma te WhatsAppen, dus heeft u een vraag stel hem gerust.  Jan Rein en Herma hebben voor iedere smaak wat in huis, van klassiek tot sportief. Voor jong en oud.

Bekijk onder meer de merken Michael Kors, Gabor, Fred de la Bretoniere, Tango, Pertini, State of Art, Greve, Valentino bags, Josephine & co.

www.jrschoenmode.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500