Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Roekeloze brommerrijders zorgen voor irritatie

Geplaatst op: 16 april 2020

De politie gaat extra aandacht besteden aan bromfietsers. Die rijden de laatste tijd opvallend vaak ‘roekeloos en met veel te hoge snelheid’, meldt Politie Zwartewaterland die spreekt over gevaarlijke situatie en een ‘hoop ergernis en irritatie’. 

“Vanuit de politie zullen wij hier proberen handhavend tegen op te treden. De ene dag lukt dit beter dan een andere dag. Maar er is meer dan handhaven. Hierbij doen wij ook een dringend beroep om de jongeren en hun ouders om zich normaal te gedragen en vooral rekening met de ander te houden. Daar begint het mee! En mocht je dan toch door je eigen stomme gedrag door de politie zijn gepakt ervaar dan de consequenties!”

Verder is de politie tevreden over het opvolgen van de coronamaatregelen. Aandachtspunten zijn er wel, zoals  spelende kinderen zonder begeleiding, groepjes sporters en groepjes jongeren.

De Buuz’nrieders laten weten dat ze zich distantiëren van het gedrag van de brommerrijders.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500