Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brand bij Van Dijk Containers

Geplaatst op: 17 april 2020

De brandweer rukte in de nacht van vrijdag op zaterdag uit voor een brand bij Van Dijk Containers. Die woedde onder een overkapping  tussen twee delen van het bedrijf. Door de brand ontstond een flinke rookontwikkeling.

Brandweerlieden uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis rukten uit om de brand te bestrijden en te voorkomen dat die over zou slaan. Rond 10 voor 2 was de brand onder controle. “Door hard te werken is overslag naar naast gelegen panden voorkomen. We zullen nog wel even bezig zijn met nabluswerkzaamheden”, aldus de Veiligheidsregio op Twitter. Ook bekeek de brandweer de mogelijkheden om machines tegen waterschade te beschermen.

Foto’s door Pieter Polman.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500