Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kaaihof presenteert een Koningsmenu

Geplaatst op: 18 april 2020

Als vervolg op het succes van het Paasmenu bereidt de Kaaihof komende week weer smakelijke gerechten om tijdens het Koningsweekend thuis van te genieten. Met onder meer een heerlijke Koningssoep van zoete puntpaprika, maar ook de spareribs en aspergeschotels zijn weer verkrijgbaar. 

De Kaaihof kijkt met een tevreden en voldaan gevoel terug op Pasen. “De asperges en spareribs waren niet aan te slepen, dus voor de mensen die we moesten teleurstellen of die er nogmaals van willen genieten zijn ze er volgende week weer”, aldus de Kaaihof.

Het Koningsmenu is te bekijken en te bestellen op www.dorpsplein-genemuiden.nl in de webshop van Buitenbosch of telefonisch via t (038) 3854533. Bestellen is mogelijk tot en met woensdag 22 april. Uw bestelling kunt u op zaterdag 25 april tussen 9.00 en 16.00 uur bij Buitenbosch ophalen of vanaf 15 euro gratis thuis laten bezorgen in Genemuiden. Ook buiten Genemuiden bezorgt de Kaaihof, informeer naar de mogelijkheden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500