Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Verdriet, zorgen én licht aan het einde van de tunnel’

Geplaatst op: 18 april 2020

Langzaam krijgen de dagelijkse boodschappen van burgemeester Bilder een positievere klank. De ontwikkelingen van de afgelopen week geven daar aanleiding toe, zegt Bilder zaterdag bij de CBO. “Er zijn nog steeds huishoudens in rouw gedompeld, maar naast het verdriet en de zorgen lijkt er nu ook wat licht aan de tunnel. Het aantal besmettingen stabiliseert en dat geeft een gevoel van geruststelling.”

Bilder kijkt gespannen uit naar de mededelingen waarmee het kabinet dinsdag komt. “Ik hoop dat er wat ruimte is om de maatregelen te versoepelen, daar zijn we allemaal aan toe. Ik verwacht wel dat het kabinet op zeker speelt en dat lijkt me ook wijs. Je moet voorkomen dat het virus binnenkort weer hoog opspeelt en voor veel nieuw verdriet zorgt. Mogelijk dat er met het onderwijs wat mogelijk is en wellicht krijgen beroepen als tandartsen en kappers weer wat perspectief. Maar alles zal in kleine stapjes gaan.”

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500