Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub heeft de selectie rond

Geplaatst op: 20 april 2020

Sportclub Genemuiden heeft de selectie voor het komende seizoen al rond. Dat meldt de club maandagmiddag. Er komen buiten Rens van Benthem, die al in de winterstop aanhaakte, geen versterkingen meer. Zoals bekend neemt Genemuiden afscheid van Baicadila, Kuurman en Henniphof. 

Omdat Kay Velda, Patrick Jansen, Jens Jurn Streutker, Martijn van der Laan, Noureddine Boutzamar en Omar Kavak blijven, is verdere versterking niet nodig. Wel komt Ryan van Lente weer terug in de selectie. Na een periode bij IJVV en een jaar in het tweede elftal maakt hij de stap weer. Ook Ingmar Lassche, Brian Snijder en Martijn Eenkhoorn krijgen als jongelingen een kans om zich te bewijzen. De andere ‘eigen jongens’ blijven allemaal.

Verder is ook de trainersstaf weer rond. Na Rene van der Weij en Arnie Pot blijven ook keeperstrainer Marco Beens en analist Konrad Ongersma en teammanagers Martin van Dijk en Harwin van Wijnen. Dick Beens heeft aangegeven om privé redenen niet meer beschikbaar te zijn.

De begeleiding van het 2e team, Theo Lassche, Gerwald Kolk, Jan Pleijsier en grensrechter Gerrit Beldman, gaan ook door. In het medische team heeft Mischa Weijs aangegeven volgend seizoen een stapje terug te doen terwijl Eddo Wesseling, Jacco Riemens, Gerrit Buitenhuis (2e) en Cees de Bruijn ook komend seizoen actief blijven.

Voor de functie van Arie Wessels ( die heeft gemeld aan het eind van dit seizoen te stoppen ) is Sportclub via Fytac in gesprek met een vervanger.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500